Euforie bij Club Brugge getemperd, één groot probleem

Euforie bij Club Brugge getemperd, één groot probleem
Dinsdag 15 mei 2018 - 13:15   I  

Voormalig Club Brugge-speler Henk Houwaart heeft twee titels achter zijn naam bij blauw-zwart. Club Brugge speelde afgelopen weekend ook kampioen maar de Nederlander tempert de euforie alvast en kijkt naar volgend seizoen.

In een gesprek met VISTA praat Houwaart nog steeds graag over Club Brugge. “'s Nachts heb ik nog een bericht met felicitaties gestuurd naar de voorzitter. Ik kreeg, zoals steeds, meteen eentje terug met 'dankjewel coach'. Bart geeft me ook nog ieder seizoen twee abonnementen. (glundert) Het doet deugd dat ze respect voor het verleden hebben."

Ook over rookie-coach Ivan Leko is Houwaart duidelijk. “Iedereen had vraagtekens bij de komst van Ivan Leko. Als een jonge trainer twee keer verliest bij Club wordt hij al afgeschreven, maar zijn systeem zat goed in elkaar. Hij had er ook de juiste spelers voor.”

Groot probleem

Toch tempert Houwaart de euforie een beetje en ziet het één groot probleem bij Club Brugge. “Er moet een topkeeper bijkomen. Zeker met het oog op de Champions League. Dan moet er een persoonlijkheid tussen de palen staan", is de Nederlander duidelijk. Van Crombrugge zou kandidaat nummer één zijn om het keepersprobleem bij blauw-zwart op te lossen maar het kijkt ook naar andere opties.

Poll: Club Brugge moet Van Crombrugge halen als nieuwe doelman?

TAGS  I  Club Brugge  I  Van Crombrugge  I  Houwaart

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024