Ex-speler waarschuwt Standard: "Club heeft gigantische boost gekregen"

Ex-speler waarschuwt Standard:
Zaterdag 12 mei 2018 - 20:45   I  

Morgen ontvangt Standard Club Brugge op Sclessin. Als Club Brugge niet verliest is de titel binnen voor blauw-zwart, maar als Standard wint dan wordt het bibberen op de laatste speeldag. Al hoopt Club Brugge dat het niet zo ver hoeft te komen.

Willy Wellens speelde in de jaren ’80 drie jaar voor Standard en vijf jaar voor Club Brugge. Hij geeft via HLN zijn voorbeschouwing op de wedstrijd. Volgens hem kan Club Brugge wel degelijk iets komen rapen, zeker na de boost die ze kregen door de wedstrijd tegen Charleroi.

Standard is natuurlijk in bloedvorm, maar ze waren de eerste helft tegen Anderlecht toch niet zo sterk. Ze teren een beetje op klasbakken Mehdi Carcela en Junior Edmilson die trekken het niveau van de rest van de ploeg omhoog. Ik denk dat Brugge zeker in staat is om te winnen op Sclessin. Het zijn twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. De vorm van de dag zal een belangrijke rol spelen. Ik denk niet dat ze gaan beginnen rekenen. Ivan Leko gaat volop voor de overwinning. Club heeft volgens mij een enorme mentale boost gekregen na de overwinning op Charleroi”, aldus Leko.

Poll: Kroont Club Brugge zich morgen tot kampioen?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024