Extra Time-analist hard aangepakt: "En dat is zelfs de meest populaire"

Extra Time-analist hard aangepakt:
Zaterdag 09 juni 2018 - 12:30   I  

René Vandereycken is zelf nog bondscoach geweest en volgt het voetbal op de voet. Hij kijkt nog vaak naar het voetbal, maar veel zien we hem niet meer. Een bewuste coach volgens Vandereycken zelf, die ook liever thuis naar wedstrijden kijkt dan in het stadion.

Vandereycken heeft wel een mening en zou dus wel passen in Extra Time. De ex-bondscoach heeft die vraag ook al vaak gekregen, maar hij houdt de boot zelf af. Hij vindt Extra Time niet echt een programma voor analisten, maar eerder entertainment. Zo is hij ook erg scherp voor een analist van Extra time, die hij wel niet noemt bij naam.

“Hoe dikwijls Frank Raes mij niet gevraagd heeft voor Extra Time... Ik ken Frank al lang, maar dat is in mijn ogen een showprogramma, geen analytisch programma. Er zit daar iemand die de wedstrijden niet altijd gezien heeft en pas in de studio de beelden voor het eerst ziet. Dat is zelfs de meest populaire. Andere gasten spreken dikwijls wel met kennis van zaken. Ik ben er niet van overtuigd dat kijkers afhaken als je de analyses op een bevattelijke manier brengt, want dat is net het argument om die show op te voeren.”

TAGS  I  Extra Time

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024