Extra wapen voor Racing Genk: "Hij is efficiënter dan Cristiano Ronaldo"

Extra wapen voor Racing Genk:
Maandag 06 augustus 2018 - 17:20   I  

Racing Genk kon gisteren niet winnen van STVV. Daarvoor was de afwerking net niet zuiver genoeg bij de Limburgers. Het regende nochtans kansen op de warme zomeravonden, maar een sterke Kenny Steppe en de lat weigerden mee te werken aan het Genkse feestje.

Gelukkig was er voor Genk nog ene Ruslan Malinovskyi, die met een heerlijke vrije trap de thuisploeg op voorsprong bracht. Iedereen kent de traptechniek van Malinovskyi al een tijdje, maar dat hij ze zo goed kon trappen is toch wel erg straf. Genk heeft er dit seizoen een extra wapen bij.

Ook Clement is onder de indruk van zijn speler, al heeft die daar wel extra hard voor gewerkt. “Uiteraard oefent hij erop”, vertelde Clement in Vista!. “Ik ben ook een coach die graag individueel met spelers werkt aan hun gebreken maar ook aan hun sterke punten. Zoals bij Malinovskyi die vrije trap. Het is een jongen die er dagelijks op traint. Dat is ook belangrijk. Hoe meer je iets herhaalt, hoe beter dat je er ook in wordt. We zijn heel hard met hem aan de slag gegaan om die ballen binnen het kader te krijgen. Hij wilde altijd heel hard trappen, maar er waren te veel ballen die over gingen.”

"Efficiënter dan Ronaldo"

Ook Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws is onder de indruk. “Zijn efficiëntie ligt hoger dan bij Cristiano Ronaldo. Hij heeft blijkbaar 17 doelpunten gemaakt bij Racing Genk, waarvan twaalf direct. Zijn efficiëntie ligt enorm hoog.”

TAGS  I  RC Genk

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024