Fans bestormen training Rode Duivels en zien twee opvallende afwezigen

Fans bestormen training Rode Duivels en zien twee opvallende afwezigen
Vrijdag 08 juni 2018 - 21:00   I  

Vandaag stond er weer een training op het programma van de Rode Duivels in Tubeke. Daar stormden supporters massaal op af. Velen stonden echter urenlang in de wachtrij maar mochten alsnog niet binnen. Dat zorgde voor onvrede bij het merendeel van de supporters.

“1.600 fans is het maximumaantal dat we van de brandweer wegens veiligheidsvoorschriften mogen toelaten”, vertelt KBVB-woordvoerder Stefan Van Loock aan Het Nieuwsblad. Een grote groep fans zorgde er via een omweg toch voor het oefenveld te bereiken.

"Om aan de verwachte grote interesse tot het bijwonen van de open training van vandaag te kunnen voldoen, werd in samenspraak met de stad Tubeker en de politie tijdens de training zelf nog de capaciteit rond het trainingsveld tijdelijk opgetrokken van 1.600 naar 2.200 toeschouwers", laat de KBVB weten.

Geen De Bruyne en Carrasco

En al die supporters zagen dat buiten de geblesseerde spelers Vincent Kompany en Thomas Vermaelen ook Kevin De Bruyne en Yannick Carrasco ontbraken. Die spelers hadden voordien nog een persconferentie gegeven, maar het is niet duidelijk waarom het tweetal er niet bij was. Ook Thomas Meunier, Eden Hazard, Laurent Ciman en Dedryck Boyata stopten vroeger met de training.

Poll: Vind jij dat de Rode Duivels beter op afzondering trainen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  De Bruyne  I  Carrasco  I  Martinez  I  Kompany  I  Vermaelen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024