Fans van RC Genk zwaar ontgoocheld na deze uitspraken van Patrick Janssens

Fans van RC Genk zwaar ontgoocheld na deze uitspraken van Patrick Janssens
Vrijdag 03 maart 2017 - 07:15   I   door Redactie

Patrick Janssens doet rake uitspraken in Het Laatste Nieuws. Niet meteen woorden die de fans van RC Genk als muziek in de oren klinken.

Genk was enkele jaren geleden nog een echte topclub, maar het dreigt nu naast play-off 1 te grijpen. Sterker nog: Janssens, algemeen directeur van de club, meent dat het nog meer zal gebeuren.

"Zélfs op lange termijn kan het zijn dat we nog eens play-off 2 spelen. Wij moeten niet de illusie hebben om elk jaar te willen meedoen voor de titel. Onze ambities zijn duidelijk: elk seizoen play-off 1 halen...", aldus Janssens.

"Dat dat niet leuk is voor de fans? Je kunt ook supporter van Lokeren of Sint-Truiden zijn, hé. Laat mij verder mijn punt maken: dus elk jaar play-off 1, twee keer in drie jaar Europees voetbal spelen, en één keer in drie jaar een prijs halen."

"Het wordt tijd voor Racing Genk om nog eens een trofee te pakken. Daarom was het heel belangrijk om de bekerfinale te spelen - dat was een harde klap."

"Ik heb grote bewondering voor Zulte-Waregem. Echt groot werk. Maar zij zullen nooit zo mooi voetbal spelen als wij. Hun project is er meer één van ervaren spelers, gerekruteerd op mentaliteit. Wij brengen meer kwaliteit dan Zulte Waregem, en misschien minder stabiliteit."

TAGS  I  janssens  I   genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024