Filip Joos haalt keihard uit naar Martinez: "Die twee moeten altijd mee!"

Filip Joos haalt keihard uit naar Martinez:
Zaterdag 09 juni 2018 - 15:30   I  

Roberto Martinez probeert momenteel vooral de kalmte te bewaren. De hele storm omtrent Radja Nainggolan is ondertussen wel overgewaaid en de focus ligt terug op de 23 (of 24) spelers die wél naar het WK in Rusland gaan.

In De Morgen komt Filip Joos nog eens terug op de niet-selectie van Radja Nainggolan. Filip Joos is een liefhebber van het Italiaanse voetbal en kent de kwaliteiten van Radja dan ook als geen ander. Ook dat Christian Benteke niet bij de selectie zit vindt Joos vreemd.

"Ach, die moet altijd mee en Christian Benteke ook. Ik hoor over jogo bonito, mooi technisch spel, maar we laten onze technisch beste spits wel thuis. Die selectie is niet af", dat vertelde Joos in De Morgen.

Vandenbempt begrijpt de beslissing wél

Zijn collega, Peter Vandenbempt, begrijpt die belissing wel. Al betekent dat niet dat hij het eens is met die beslissing. "Ik ben het eens wat Benteke betreft. Je laat hem een helft spelen en op de persconferentie achteraf zeg je dat hij het fantastisch heeft gedaan en dan neem je hem niet mee. Dat vind ik wreed. Dat wil zeggen dat hij op voorhand had beslist."

"Over Nainggolan heeft Martínez twee jaar geleden al gezegd dat hij hem tactisch moeilijk kon inpassen. Hij is dus nog steeds dezelfde mening toegedaan. Ik ben het er niet mee eens dat de tactiek niet telt bij die beslissing en dat enkel het karakter van Nainggolan de reden zou zijn."

Poll: Zou jij Nainggolan én Benteke meenemen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  WK  I  Martinez  I  Nainggolan  I  Joos

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024