'Foto van zaakwaarnemers Dembélé verklapt volgende club van de Rode Duivel'

'Foto van zaakwaarnemers Dembélé verklapt volgende club van de Rode Duivel'
Donderdag 14 juni 2018 - 15:05   I  

De Rode Duivels zijn gewild bij de Italiaanse topclubs. Nadat Radja Nainggolan al dicht bij een transfer naar Internazionale staat kan ook Mousa Dembélé naar een Italiaanse topclub verkassen. De interesse in de middenvelder van Tottenham is groot.

Sky Sports kon een foto nemen van de zaakwaarnemers van Mousa Dembélé, Tom De Mul en Yaya Sharifi. In principe niets speciaals, al bevonden beide heren zich op dat moment wel aan het hoofdkwartier van Inter, in hartje Milaan. 

Inter is wel niet de enige Italiaanse topclub die Dembélé wil aantrekken, want ook Napoli en Juventus zouden zich wel willen versterken met Dembélé. Volgens HLN zouden met deze clubs ook nog gesprekken gepland zijn. De foto verraadt dan eerder weer dat Inter de nieuwe ploeg zal worden van Dembélé.

Ook China mogelijk

Al denkt HLN dat Dembélé zelf liever voor een Chinees avontuur kiest. "Hij hoopt ook dat Chinese clubs in de dans springen. Beijing Guoan toonde in januari interesse, maar die club heeft geen plaats meer vrij voor buitenlanders. Ook een andere Chinese ploeg overweegt een bod uit te brengen." 

Poll: Voor welk avontuur moet Dembélé kiezen?

TAGS  I  Dembélé  I  Rode Duivels  I  Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024