Frank de Boer binnenkort trainer bij deze Belgische club?

Frank de Boer binnenkort trainer bij deze Belgische club?
Woensdag 13 maart 2019 - 17:30   I   door Redactie

Frank de Boer staat momenteel aan het roer bij de Amerikaanse club Atlanta United FC. De Nederlandse oefenmeester verkoos een avontuur in de Major League Soccer boven een nieuwe uitdaging in Europa.

In het voorbije anderhalf jaar was de Boer ook bij meerdere Belgische clubs in beeld. Zo dachten Club Brugge, Anderlecht en zelfs Antwerp aan de komst van de gewezen succescoach van Ajax. Bij Antwerp haalden ze uiteindelijk niet de Boer, maar wel Laszlo Bölöni aan boord.

"Toen ik na de promotie in de gaten kreeg hoe de familie Gheysens de zaken aanpakte, geloofde ik wel dat ze een verhaal op poten aan het zetten waren dat zou kloppen", vertelt Wim De Decker in Sport/Voetbalmagazine.

"Ik voelde dat ze me niet naast om het even wie zouden zetten"

"Ik voelde dat ze me niet naast om het even wie zouden zetten", benadrukt de assistent van The Great Old. "De namen die toen uit de geruchtenmolen kwamen, waren waanzinnig, zelfs Frank de Boer werd genoemd", verklapt De Dedcker. "Terwijl we nog in het KwadrO-gebouw zaten, waar je al blij mocht zijn als je er een bank vond waar je vijftien spelers op kon zetten."

Ondertussen heeft Antwerp enkele serieuze stappen voorwaarts gezet. Het is dan ook niet uitgesloten dat het bestuur van de oudste club van ons land in de toekomst een poging zal ondernemen om de Boer naar de Bosuil te halen.

Poll: Denk jij dat Frank de Boer ooit coach van Antwerp zal worden?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024