Franse pers duidt absolute uitblinker bij Club aan: "Hij is hun wapen nummer één"

Franse pers duidt absolute uitblinker bij Club aan:
Donderdag 07 november 2019 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge leverde een prima prestatie op het veld van Paris Saint-Germain. Blauw-zwart werd er echter niet voor beloond.

L'Equipe zag enkele uitblinkers bij Club: Dennis kreeg bijvoorbeeld een 7 op 10. France Football raakte zeer sterk onder de indruk van Eder Balanta. "Balanta is robuust, energiek en volhardend. Hij maakte vele aanvallen onschadelijk en had ook impact aan de bal. Hij recupereerde zeven ballen en verstuurde één sleutelpas", klinkt het. 

"De Colombiaan blonk in alle onderdelen uit: van pressing tot balrecuperatie en het opzetten van tegenaanvallen: Balanta was wapen nummer één van het Belgische team. Hij beging ook geen enkele overtreding, hij was altijd proper in zijn interventies", aldus nog France Football.

Le Figaro is vooral hard voor PSG: “Heel wat Parijzenaars speelden onder hun echte niveau. Over het algemeen gaf PSG de indruk dat het team snel buiten adem was, alsof sommigen de inspanningen van september-oktober betaalden. Een onherkenbaar team dus, dat zich wel kwalificeerde voor de volgende ronde.”

Poll: Vond jij Balanta ook de absolute uitblinker bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024