Gaat Club Brugge-Anderlecht zondag niet door?

Gaat Club Brugge-Anderlecht zondag niet door?
Maandag 11 december 2017 - 17:00   I  

Zondag staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Afgelopen weekend gingen alle wedstrijden in eerste klasse, ondanks de hevige sneeuwval, gewoon door.

Dat was trouwens niet naar de zin van Vincent Mannaert en Ivan Leko. Die hadden de wedstrijd tegen Lokeren liever niet gespeeld. Zo vond Leko het jammer dat niet alle supporters het stadion konden bereiken, terwijl Vincent Mannaert de drukke agenda hekelde.

Ook deze week wordt ons land geteisterd door hevige sneeuwval. Vandaag was het abnormaal druk op de Belgische wegen en ook morgen waarschuwt men voor een nieuwe drukke ochtendspits.

Als we de weersvoorspellingen mogen geloven wordt het komend weekend echter iets warmer en blijft de sneeuw ook uit. Daardoor zou er geen enkele reden zijn om niet te spelen.

Het veld lag er dit weekend wel verschrikkelijk slecht bij en daar zullen de extreme weersomstandigheden van deze week geen verbetering in brengen. Een nieuwe grasmat leggen is pas voor in de winterstop, dus indien de wedstrijd doorgaat (wat normaal gezien wel het geval zal zijn) zal dat wel gebeuren op een verschrikkelijk slecht veld.

Poll: Moet de veiligheid van de fans voorrang krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024