Gaat legende Buffon dan toch nog door? “We gaan met hem praten”

Gaat legende Buffon dan toch nog door? “We gaan met hem praten”
Dinsdag 15 mei 2018 - 15:25   I  

Gianluigi Buffon zal donderdag om 11 uur een persconferentie geven bij Juventus Turijn. De 40-jarige doelman zou dan zijn afscheid aankondigen maar nieuwbakken Italiaans bondscoach Roberto Mancini kan de legendarische sluitpost nog steeds goed gebruiken. Zelf bleef Buffon doorgaan voor de Champions League. Nog nooit kon de Italiaan de beker met de grote oren in de lucht steken.

Roberto Mancini werd officieel voorgesteld als de nieuwe Italiaanse bondscoach en wil meteen weten over welke spelers hij kan beschikken. Ook Andrea Pirlo, Daniele De Rossi en de veelbesproken Mario Balotelli zijn nog niet afgeschreven bij Mancini. “Er zijn veel spelers die bruikbaar kunnen zijn.”

In juni oefent Italië tegen het Nederlands elftal in het stadion van Juventus. “We gaan met Buffon over de wedstrijd in Turijn praten. We hebben nog niet veel tijd gehad, want ik ben sinds gisteren pas hier. Hij en Daniele De Rossi hebben de nationale ploeg veel gegeven. We gaan met hen praten om hun intenties te begrijpen. Als de wedstrijden beginnen, zullen we de spelers oproepen die er het beste voor staan”, laat Mancini weten aan Sky Italia.

Poll: Moet Buffon nog doorgaan?

TAGS  I  Buffon  I  Mancini  I  Pirlo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024