Garagehouder houdt informatie achter over dubieuze relatie met Veljkovic

Garagehouder houdt informatie achter over dubieuze relatie met Veljkovic
Vrijdag 12 oktober 2018 - 10:20   I  

Sébastien Delferière zit in grote problemen. Niet alleen onderhield de Waalse scheidsrechter een innige vriendschap met de verguisde Veljkovic, maar nu komen ook opmerkelijke getuigenissen naar boven. Het Nieuwsblad weet te melden dat een autohandelaar zich heeft uitgelaten over een opmerkelijk tafereel dat zich in zijn zaak afspeelde

Volgens Het Nieuwsblad raken er steeds meer details bekend over de band tussen de scheidsrechter en de topmakelaar. Een garagehouder bevestigde dat hij Veljkovic kent  én dat de makelaar met Delferière een auto kwam kopen.

"Hij raadt de garage aan bij kennissen. Veljkovic belde me toen op en zei 'ik kom langs met mijn kameraad'. Ik heb dan inderdaad een offerte gemaakt voor Volkswagen Tiguan. Delferière heeft die auto zelf betaald. Een gigantische korting? Nee, wel 1% extra. Op een bedrag van 30.000 euro is dat 300 euro, dus veel is dat niet", citeerde Het Nieuwsblad de autohandelaar.

Volgens de garagehouder kwam ook Genk-trainer Philippe Clement (ex-Waasland-Beveren) naar een wagen kijken. "Maar ik kan me niet herinneren of hij iets gekocht heeft."

Update 12/10 - 10:10

Het Nieuwsblad laat weten dat Delferière en Veljkovic nog meer zaakjes deden via de garagist. Uit het onderzoek blijkt dat de ref zijn oude wagen tegen een veel te hoge prijs aan de garagist verkocht heeft, waarna dezelfde wagen enkele dagen later doorverkocht werd aan de schoonzus van Veljkovic. Dit bewijst nog maar eens de bijzondere verhouding tussen zowel Veljkovic, de scheidsrechters én de garagist.

Clement benadrukte in een reactie aan eveneens Het Nieuwsblad dat hij niets te maken heeft met de praktijken van de makelaar. Clement bevestigde wel dat hij ooit een wagen kocht bij de handelaar, maar dat die aankoop dateert van 7 jaar geleden, tijdens zijn periode als speler van Beerschot. Clement vindt het hoogst ongelukkig dat zijn naam valt in dit onderzoek. 

TAGS  I  Het Nieuwsblad

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024