'Gebeten hond' Meunier neemt drastische beslissing bij PSG

'Gebeten hond' Meunier neemt drastische beslissing bij PSG
Zaterdag 12 mei 2018 - 18:18   I  

Thomas Meunier stond plots in het middelpunt van de belangstelling in Parijs. De Rode Duivel had een tifo van Marseille leuk gevonden op de sociale media en dat lokte heel wat negatieve reacties uit bij de fans van PSG. Meunier weigerde zich te verontschuldigen en was van mening dat hij zich daarover niet echt moest verantwoorden.

De Rode Duivel heeft dat nu, tegen zijn principes, toch gedaan. Meunier ging samenzitten met de voorzitter en de vice-voorzitter van het Collectif Ultras Paris (CUP). Meunier verontschuldigde zich deels en die verontschuldigingen werden ook aanvaard. Zo lijkt hij toch een einde te hebben gemaakt aan de commotie.

"Ik had een constructief gesprek met de vertegenwoordigers van de CUP en woordvoerders van de supporters. Fout toegegeven en gedeeltelijk geëxcuseerd richting ultra's en het geheel van de Parijse supporters. We klasseren deze zaak definitief en blijven gaan hand in hand vooruitgaan voor PSG!", aldus Meunier via Twitter.

"Hoofdstuk afgesloten"

Ook de supportersvereniging reageerde en ook voor hen is de zaak nu afgesloten. "Onze voorzitter en vicevoorzitter hebben Meunier ontmoet. Ze hebben hem nog eens de waarden van de club in herinnering gebracht en het belang van het respect tegenover het instituut dat PSG al 50 jaar is. Een fout maken is menselijk, de zaak is vanaf nu gesloten. Fout toegegeven, fout vergeven."

Poll: Goede beslissing van Meunier?

TAGS  I  PSG  I  Meunier  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024