Genegeerd door Martinez maar topclubs staan in de rij voor deze Rode Duivel

Genegeerd door Martinez maar topclubs staan in de rij voor deze Rode Duivel
Vrijdag 08 juni 2018 - 12:30   I  

De selectie van bondscoach Roberto Martinez deed heel wat wenkbrauwen fronsen. Ook met zijn definitieve keuze voor het WK in Rusland kreeg de Spanjaard een storm over zich heen. Jason Denayer werd compleet genegeerd, maar de centrale verdediger kan wel een toptransfer maken komende zomer.

Het Laatste Nieuws meldt dat Denayer op heel wat interesse kan rekenen van verschillende topclubs. Gatasaray, Borussia Mönchengladbach, Girona, Lyon en Marseille zijn enkele van de clubs die in de rij staan voor de Rode Duivel. Momenteel staat de Denayer onder contract bij Manchester City.

Maar de speelkansen bij The Citizens lijken gering voor Denayer. Bij de Engelse landskampioen is er ontzettend veel concurrentie en Manchester City leende de verdediger de afgelopen twee seizoenen uit aan het Turkse Galatasaray. Daar werd Denayer een publiekslieveling en de Turkse topclub wil maar al te graag dat de 8-voudig international bij de club blijft.

Vraagprijs

Manchester City zou zo’n tien miljoen euro vragen. Wat in de huidige markt gezien wordt als een ‘koopje’. De Engelse club verwacht echter wel een terugkoopclausule in het contract van Jason Denayer. Op termijn ziet Manchester City de sterke verdediger meedraaien in de top van Engeland en dan wil het Denayer terughalen naar de club.

Poll: Had Denayer ook een kans moeten krijgen voor het WK?

TAGS  I  Denayer  I  Manchester City  I  Martinez  I  Rode Duivel

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024