Genk heeft topper beet: "Coach vergelijkt me met Meunier"

Genk heeft topper beet:
Donderdag 09 augustus 2018 - 08:15   I  

Racing Genk is de Belgische ploeg die het liefst lange Europese campagnes speelt. Dat mogen we toch geloven als we naar het parcours van Racing Genk kijken de voorbije seizoenen. Als eerste begonnen ze aan het seizoen en ze bleven ook nog vaak als laatste doorvoetballen.

Deze keer beschikt Racing Genk over een erg brede kern en lijken de Limburgers meer dan ooit goed gewapend voor een loodzwaar seizoen. Enkel op de rechterflank is de spoeling dun, maar dan kan Philippe Clement dan weer rekenen op Joakim Maehle.

Die verkeert in een goede vorm en Clement vergelijkt hem zelfs met Meunier. “De trainer heeft me al eens vergeleken met Meunier, dus verwacht hij dat ik offensief mijn steentje bijdraag. Uit de looptesten bij Genk blijkt dat ik van alle spelers het grootste uithoudingsvermogen heb. Geen toeval. Ik was in mijn jeugdjaren altijd met sport bezig. Voetbal, handbal, gymnastiek, badminton, ik deed alles graag en veel, zeven dagen per week. Vandaar die uitstekende conditie. Snel ben ik ook", aldus Maehle volgens Het Belang van Limburg.

TAGS  I  RC Genk

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024