Gent-speler openhartig: "Ja, ik heb geweend toen Hein vertrok"

Gent-speler openhartig:
Vrijdag 20 oktober 2017 - 09:02   I  

Gent heeft een zeer moeilijke periode achter de rug. Niet alleen sportief ging de ploeg door een diep dal, maar ook mentaal hebben de afgelopen maanden een diepe indruk achtergelaten.

In Het Laatste Nieuws is Stefan Mitrovic heel emotioneel over die periode en ook nog eens bloedeerlijk. Hij is al lang een Gentenaar en had het dus heel moeilijk met het vertrek van trainer Vanhaezebrouck.

"Of het klopt dat ik weende bij het afscheid van Hein Vanhaezebrouck? Ja, ik ben zo emotioneel. Daar ben ik niet beschaamd om. Ik ben een echte man als ik een echte man moet zijn, dat toon ik op het veld. Maar daarnaast ben ik een emotioneel mens. Het is niet dat ik zwaar gehuild heb, maar er vloeide wel een traan", aldus Mitrovic.

Mitrovic weet dat HVH nu een afgesloten hoofdstuk is, maar toch heeft de Serviër veel te danken aan zijn ex-coach. Mitrovic is dan ook zeer dankbaar en zal Hein nooit vergeten.

"Vanhaezebrouck is verleden tijd voor de club, maar voor mij zal hij altijd speciaal blijven. Hij was heel belangrijk voor mijn carrière. Hij bracht me bij Kortrijk, hij bracht me bij Gent. Ik heb hier met hem mijn mooiste voetbalmomenten meegemaakt, dat vergeet ik nooit. Ik zal hem altijd dankbaar blijven."

Dit weekend speelt Gent trouwens tegen KV Kortrijk en voor Mitrovic wordt dat een zéér speciale wedstrijd. Niet alleen speelt hij tegen de club waar het voor hem allemaal begon in België. Hij speelt ook nog eens zijn 100ste wedstrijd voor AA Gent. Een mijlpaal dus in zijn carrière.

TAGS  I  AA Gent  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Mitrovic  I   KV Kortrijk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024