Gent-voorzitter doet opmerkelijke uitspraak over Vanhaezebrouck

Gent-voorzitter doet opmerkelijke uitspraak over Vanhaezebrouck
Vrijdag 12 januari 2018 - 07:24   I  

Hein Vanhaezebrouck zorgde eerder dit seizoen voor heel wat ophef door kort na zijn vertrek bij AA Gent meteen bij RSC Anderlecht aan de slag te gaan. Nu komt Gent-voorzitter Ivan De Witte nog eens terug op het vertrek van de succescoach.

“Hein heeft zijn contract verlengd in juni. Hij is een heel verstandige man, hij zal wel geweten hebben wat hij deed op dat moment”, zegt De Witte in Het Laatste Nieuws. “Ik kan nog altijd het moment niet aanduiden waarop Hein het gevoel gekregen heeft dat het over was.”

Volgens velen was er al voor het vertrek van Vanhaezebrouck bij Gent contact met Anderlecht. “Het kan haast niet anders”, hoorde je vaak. “Ja, maar dat is perceptie, dat is vermoeden. Ik heb die bewuste avond nog twee uur lang geprobeerd om Hein op andere gedachten te brengen”, benadrukt De Witte.

“Toen ik voelde dat dat niet ging, heb ik bij mezelf gezegd: 'Nu gaat de houding respect en erkentelijkheid zijn voor wat Hein voor ons betekend heeft. Stop, want het is te mooi geweest.' Ik sluit zelfs niet uit dat Hein over een langere periode nog wel eens terugkeert”, besluit De Witte met een opmerkelijke uitspraak.

Poll: Denk jij dat Vanhaezebrouck ooit terugkeert bij AA Gent?

TAGS  I  De Witte  I   AA Gent  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024