Gentse smaakmaker kondigt vertrek aan: "Laatste match in Ghelamco Arena"

Gentse smaakmaker kondigt vertrek aan:
Maandag 14 mei 2018 - 10:29   I  

KAA Gent hoopt zich volgend weekend te verzekerend van de vierde plaats in het klassement, maar één van de smaakmakers van 'De Buffalo's' zit al met zijn gedachten bij een transfer. Zo liet Moses Simon zondag na afloop van de match tegen RSC Anderlecht weten dat hij straks vertrekt.

Tijdens de slotfase van de topper tussen Gent en Anderlecht kreeg Simon een applausvervanging. Zijn allerlaatste in het stadion van De Buffalo's? “Ik heb inderdaad het gevoel dat dit mijn laatste partij in de Ghelamco Arena was. Ik voel me in elk geval klaar voor een nieuwe stap, maar eerst wil ik in een goede gezondheid het WK spelen", aldus Simon in Het Nieuwsblad.

Over de wedstrijd, waarin Simon het enige doelpunt van de match maakte, was de winger kort. "Het maakt me niet uit op welke flank ik moet spelen, ook al speel ik liever op links. Uiteindelijk primeert het ploegbelang”, aldus Simon. “Toen Yaremchuk op links zijn actie inzette, besefte ik meteen dat ik op de juiste plaats moest staan. Die bal ging er uiteindelijk lekker in.”

Poll: Is Simon klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Simon  I  AA Gent

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024