Gert Verheyen haalt talent van Manchester United naar KV Oostende

Gert Verheyen haalt talent van Manchester United naar KV Oostende
Donderdag 14 juni 2018 - 12:10   I  

Gert Verheyen werkt graag met jonge spelers. Hij kent ook heel wat jonge talenten van tijdens zijn periode bij de nationale jeugdploeg. Verheyen is dan ook van plan die kennis te gebruiken om KV Oostende te versterken volgend seizoen.

Nu haalt Verheyen de 19-jarige winger Indy Boonen naar de kust. Dat schrijft Het NIeuwsblad. "Dit weekend ondertekent Boonen zijn contract aan de kust. Indy is de zoon van Jacky Boonen, oud-voetballer van onder meer Beveren, Lierse en Lokeren. Zoon Indy speelde tot 2015 in de jeugd bij Genk, waarna hij naar Man United vertrok. Hij is ook drievoudig belofteninternational."

Veel ambitie

Het toont aan dat Gert Verheyen meteen erg ambitieus is én denkt aan de lange termijn. Het was van in het begin duidelijk dat KV Oostende enkele gevestigde waarden wou omringen met jonge talenten, die Verheyen al dan niet kent van de nationale jeugdploegen. 

Er zijn zo nog jonge jongens op weg naar Oostende. Hugo Broos maakt ook effectief werk van die bekendere namen. Het Nieuwsblad meldt dat Oostende momenteel zijn pijlen richt op Colin Coosemans (KV Mechelen), Zinho Vanheusden (Internazionale) en Aaron Leya Iseka (Anderlecht). 

Poll: Verwacht jij veel van KV Oostende?

TAGS  I  KV Oostende  I  Boonen

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024