'Gheysens speelt het spel keihard en eist 70 miljoen van Anderlecht'

'Gheysens speelt het spel keihard en eist 70 miljoen van Anderlecht'
Donderdag 07 december 2017 - 07:03   I  

Paul Gheysens wil Anderlecht kopen en de sterke man achter Ghelamco is bereid om daar ver voor te gaan. Gheysens speelt het spel keihard en dreigt nu met een ongeziene miljoenenclaim tegen Anderlecht.

Gheysens dreigt met die schadeclaim tegen Anderlecht als Ghelamco het Eurostadion niet kan bouwen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Paars-wit ondertekende in 2015 een principe-akkoord om in het stadion te spelen, maar trok zich later terug.

Gheysens wil met de schadeclaim nu ­gemaakte kosten en misgelopen inkomsten compenseren. Volgens verschillende bronnen zou de claim tussen de 30 en 70 miljoen euro liggen, maar dat wordt ontkend door Ghelamco.

Anderlecht onder druk zetten

Het is overduidelijk dat Gheysens Anderlect op deze manier onder druk wil zetten. Gheysens hoopt nog steeds de aandelen van de familie Vanden Stock over te nemen en de nieuwe sterke man binnen Anderlecht te worden.

Door met een schadeclaim te dreigen, probeert hij zijn zin te krijgen. Want: als Gheysens de club overneemt, is er van de schadeclaim tegen Anderlecht geen sprake meer.

Poll: Moet Anderlecht verkopen aan Gheysens?

TAGS  I  Gheysens  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024