Gigantische kater voor Mignolet in spektakelstuk

Zaterdag 12 augustus 2017 - 15:28   I   door Redactie

Liverpool heeft zijn eerste wedstrijd niet kunnen winnen. De Reds speelden 3-3 gelijk op het veld van Watford.

Al in de eerste tien minuten klom Watford op voorsprong. Stefano Okaka (ex-Anderlecht) kopte het leer voorbij Mignolet, die er nog half bij zat. Liverpool klom echter weer langszij. Mane kreeg de ruimte en scoorde.

Meteen daarna maakte Doucoure er echter 2-1 van. In de tweede helft boog Liverpool de situatie in enkele minuten om. Eerst was er een strafschop. Die werd omgezet door Firmino. Twee minuten later zorgde Salah voor de 2-3. Alles stond op z'n kop en Liverpool leek op weg naar de zege. Tot Britos scoorde na geharrewar, Mignolet baalde als een stekker. Divock Origi mocht bij Liverpool in de slotfase nog even spelen.

Poll: Is Liverpool een titelkandidaat?