Guardiola speelt vies spelletje met Real Madrid: “300 miljoen euro”

Guardiola speelt vies spelletje met Real Madrid: “300 miljoen euro”
Donderdag 17 mei 2018 - 14:28   I  

Voorzitter Florentino Perez is van plan om Real Madrid volledig te hervormen. Het liep niet van een leien dakje in de competitie dit jaar en volgend seizoen wil Real Madrid weer meedoen voor het kampioenschap. Het heeft dan ook enkele grote versterkingen op het oog, maar daar wil Manchester City-coach Guardiola een stokje voor steken.

Buiten Real Madrid zijn er niet veel clubs met evenveel kapitaalkracht als de Koninklijke. Manchester City en Pars Saint-Germain kunnen die concurrentie wel aan. En vooral Manchester City lijkt een doorn in het oog voor Real Madrid.

Volgens Diairo Gol heeft Guardiola een budget van 300 miljoen euro gekregen. De Spaanse oefenmeester wil een aantal spelers die ook op het lijstje van Real-voorzitter Perez staan. Mo Salah en Harry Kane zouden de dure vogels zijn die beide clubs willen aantrekken.

Pikant detail, Guardiola was eerder coach van Real Madrid en lag daar toen een paar keer in de clinch met voormalig coach José Mourinho. Nu zit de Portugees bij rivaal Manchester United maar Guardiola wil Real Madrid nog steeds een hak zetten.

Poll: Guardiola gaat weer veel geld uitgeven komende transferperiode?

TAGS  I  Real Madrid  I  Guardiola  I  Manchester City

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024