'Hans Vanaken speelt volgend seizoen bij deze club'

'Hans Vanaken speelt volgend seizoen bij deze club'
Zondag 10 juni 2018 - 22:30   I  

Hans Vanaken was tijdens het voorbije seizoen één van de belangrijkste pionnen bij Club Brugge. De 25-jarige Limburger was dé draaischijf van de Belgische landskampioen en kroonde zich op het einde van de rit ook nog eens tot Profvoetballer van het Jaar. PSV zou zijn gewezen jeugdproduct graag terug naar de Eredivisie halen, maar het is nog maar de vraag of het ook effectief zover zal komen.

Eerder op de dag kon je hier al lezen dat men bij Club Brugge van plan is om alles op alles te zetten om Vanaken in het Jan Breydelstadion te houden. Blauw-zwart is van plan om de aanvallende middenvelder een nieuw contract voor te schotelen. Uiteraard is het de bedoeling dat Vanaken dankzij dat nieuwe contract ook meer gaat verdienen.

Publiekslieveling

In de wandelgangen van Jan Breydel valt ondertussen al te horen dat Vanaken ook volgend seizoen nog steeds een speler van Club Brugge zal zijn. De Bruggelingen hebben allesbehalve de intentie om één van hun beste spelers - tevens ook publiekslieveling - te laten gaan.

Het feit dat de kampioen al rekening moet houden met het vertrek van jongens als Anthony Limbombe, Abdoulay Diaby, Stefano Denswil én Wesley Moraes, zorgt er mee voor dat een vertrek van andere titularissen zoals Vanaken en kapitein Ruud Vormer eigenlijk onbespreekbaar is.

Poll: Speelt Vanaken volgend seizoen nog bij Club Brugge?

TAGS  I  Vanaken  I  Club Brugge  I  PSV  I  Vormer  I  Diaby  I  Limbombe  I  Wesley  I  Denswil

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024