Hazard duidt beste speler ter wereld aan (en die is héél verrassend!)

Hazard duidt beste speler ter wereld aan (en die is héél verrassend!)
Zondag 10 juni 2018 - 18:50   I   door Redactie

Eden Hazard beseft dat het niet makkelijk wordt om het WK te winnen. Er zijn namelijk grote voetballanden die meer ervaring hebben dan de Rode Duivels. Dat kan doorslaggevend zijn in Rusland. Hij heeft ook nog een verrassende mening in petto over wie de beste speler ter wereld is.

"Het wordt niet makkelijk om het WK te winnen. We hebben een klein landje en er zijn landen die beter zijn. Brazilië heeft het WK bijvoorbeeld al vijf keer gewonnen", aldus Hazard tegenover Sporza.

Waarna hij toch wel een opmerkelijke uitspraak doet. Niet Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, maar Neymar is voor de Rode Duivel momenteel de beste speler ter wereld. "Brazilië heeft de beste speler ter wereld. Ook Frankrijk is heel goed. Dat zijn landen die het gewoon zijn om te winnen. Wij hebben die winnaarsmentaliteit niet", meent Hazard.

"Maar onze motor begint te draaien", vervolgt de aanvaller van Chelsea. "Vier jaar geleden speelden we een mooi WK. Een kwartfinale spelen is niet niets. Nu is er wel wat meer druk. De mensen verwachten meer van België. Er is maar om de vier jaar een WK. Als het nu verkeerd loopt, moet je nog heel lang wachten."

Poll: Vind jij Neymar de beste speler ter wereld?

TAGS  I  Hazard  I  Neymar  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024