'Hazard mag telefoontje verwachten om toptransfer te regelen'

'Hazard mag telefoontje verwachten om toptransfer te regelen'
Dinsdag 09 oktober 2018 - 21:45   I  

Eden Hazard (27) blijft maar schitteren. Sinds de aanloop naar het WK in Rusland acteert de Rode Duivel op een torenhoog niveau. Hij trok de lijn gewoon door bij Chelsea, en dat ondanks het feit dat hij de teleurstelling van een gemiste transfer moest doorspoelen.

Afgelopen zomer leek Hazard immers op weg naar Real MadridDe Koninklijke wilde Hazard en Hazard wilde maar wat graag naar Santiago Bernabéu verhuizen. Door de immense vraagprijs van ChelseaThe Blues wilden naar verluidt meer dan 200 miljoen euro voor hun sterspeler - kwam er van een transfer niets in huis.

Real gaat contact opnemen

Toch is er al die tijd iets blijven spelen tussen Hazard en Real. Onze landgenoot heeft een overstap naar de regerende Champions Leaguewinnaar nog steeds niet uit zijn hoofd gezet. Volgens Het Laatste Nieuws is het bestuur van Real zelfs van plan om opnieuw contact op te nemen met de Rode Duivel.

Hazard - of zijn zaakwaarnemer alleszins - zou zich binnenkort aan een telefoontje mogen verwachten om de toptransfer te regelen. Wie weet is het in januari al zover...

Poll: Hoop jij dat Hazard naar Real Madrid verhuist?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024