Hazard over de Rode Duivels: "Dit zei Henry tegen ons over het WK..."

Hazard over de Rode Duivels:
Zaterdag 15 april 2017 - 10:15   I   door Redactie

Dat Thierry Henry assistent werd van bondscoach Roberto Martinez werd alvast op gejuich onthaald bij de Rode Duivels. Het is speciaal om met zo'n icoon te kunnen werken. Zelfs voor Eden Hazard.

“Hij gaat ons niet leren hoe we een goede pass moeten geven: dat kunnen we al. Hij legt ons vooral uit hoe je slim kunt bewegen en anticiperen. Naast het veld praat hij veel, zonder ons te overdonderen. Hij gaat met ons om als vrienden. Hij is een beetje een grote broer. Iemand als hij moet je wel respecteren. Voor de spitsen is het nog spe­cialer: ze zijn allemaal fan geweest van Henry en hebben dezelfde mentaliteit als hij", zegt Hazard in Het Nieuwsblad.

Martinez en Henry willen het WK winnen met de Rode Duivels. "Heel wat spelers voetballen bij grote clubs die een winnaarscultuur hebben. We zijn gewend aan zo'n discours", stelt Hazard. "We wilden ook allemaal het EK winnen en onze ambitie om een groot tornooi te winnen blijft overeind. De huidige staf heeft heel duidelijk gezegd dat ze deze groep in handen heeft genomen om iets te winnen. Thierry Henry zei: Jullie zijn een goede lichting, maar als jullie niets winnen, zullen jullie een goede lichting blijven, niets meer.”

TAGS  I  hazard  I   henry

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024