"Het hart van Courtois brak telkens bij de woorden van zijn dochtertje"

Woensdag 08 augustus 2018 - 13:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft zijn transfer naar Real Madrid beet. Het Laatste Nieuws schetst de situatie nog eens die zich de afgelopen tijd afspeelde achter de schermen.

"Courtois bleef in interviews zijn liefde uitspreken voor Madrid en Spanje. Op vrije dagen kon hij er soms niet snel genoeg staan. Duidelijker kon niet", aldus HLN. "Hopen bleef hij op Real. Nog een beetje meer na de breuk met Marta - zijn kroost trok verder weg. Op zijn eentje vond hij zijn draai beter in Londen, maar zijn hart brak telkens dochtertje Adriana hem via Facetime vertelde dat ze papa miste."

"Toen Madrid in het najaar van 2017 vol voor Kepa ging, en Chelsea daar lucht van kreeg, voelden ze de kans om Courtois langer vast te leggen met een nieuw miljoenencontract. Een voorstel dat hem effectief aan het twijfelen bracht. Een akkoord was in de maak, tot Zidane plots de stekker uit de Kepadeal trok. Courtois rook zijn kans. De toon van zijn discours veranderde. In een Londens hotel ontmoette hij nog een delegatie van PSG, maar het hoofd stond al naar Real. Het finale duwtje kwam er tijdens de laatste week van het WK."

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024