Het is voorbij: verschoppeling Ruud Vormer zorgt voor enorme opschudding bij Club

Het is voorbij: verschoppeling Ruud Vormer zorgt voor enorme opschudding bij Club
Zaterdag 03 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Ruud Vormer en Club Brugge, ooit twee handen op een buik, maar nu ljikt de liefde ver te zoeken. De ex-kaptein stond voor de Brugse Derby alweer niet op het wedstrijdblad.

Maar er is meer: Vormer was niet eens aanwezig in het Jan Breydelstadion. Niet zoals zijn afwezigheid op de fandag wegens ziekte, maar omdat hij besloot een andere wedstrijd bij te wonen. 

De Club-middenvelder reisde af naar Nederland om de match tussen Willem II en ADO Den Haag mee te pikken. Toch best opvallend, want op hetzelfde moment was de wedstrijd van Club tegen stadsrivaal Cercle bezig. 

De Nederlander ziet zijn contract aan het einde van het seizoen aflopen. Aangezien de transfermarkt in Nederland al gesloten is, kan Vormer de overstap naar onze noorderburen pas deze winter maken. Is hij alvast eens gaan verkennen? 

Hoefkens 

Club-trainer Hoefkens had voorafgaande aan de wedstrijd wel enkel lof voor de Nederlander. Zo apprecieert hij zijn houding in de kleedkamer en tijdens de trainingen. De kans lijkt intussen weliswaar bijna onbestaande dat we Vormer ooit nog in het blauw-zwart shirt aan het werk zullen zien.

Poll: Denk jij dat Vormer nog gelukkig is bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022

zaterdag 26 november 2022