Het wordt nog straffer: Club uit JPL dient zelfs klacht in tegen Alexandre Boucaut

Het wordt nog straffer: Club uit JPL dient zelfs klacht in tegen Alexandre Boucaut
Dinsdag 14 februari 2017 - 17:45   I   door Redactie

Waasland-Beveren zal wrakingsverzoek indienen tegen Alexandre Boucaut. Het zal ook een klacht neerleggen naar aanleiding van de spelleiding in de wedstrijd tegen Standard van afgelopen zondag.

De club legt die klacht neer omdat de beslissing van de spelleiding "ontegensprekelijk" het resultaat van de wedstrijd heeft beïnvloed. "We wensen te benadrukken dat de club Waasland-Beveren niet geneigd is om snel te klagen, dat is ook gebleken in het verleden", luidt het. 

"Toch zijn wij van mening, én die mening werd door verschillende media beaamd, dat scheidsrechter Boucaut op verschillende fases in verschillende wedstrijden onze club heeft benadeeld. Het is ook duidelijk dat die bewuste fases al punten hebben gekost en die punten hebben we broodnodig."

"Het feit dat op de beelden duidelijk te zien is, en dat ook door de analisten werd aangehaald, dat er met twee maten en gewichten werd gearbitreerd, was voor ons de druppel om deze toch drastische stap te zetten. We betreuren ook de uitlatingen van de scheidsrechter in kwestie tijdens de partij tegen de spelers én na de wedstrijd tegen onze technische staf."

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024