HVH met de grond gelijkgemaakt: "Anderlecht heeft een zielige coach"

HVH met de grond gelijkgemaakt:
Zaterdag 12 mei 2018 - 10:21   I  

De uitspraken van Hein Vanhaezebrouck zijn niet bij iedereen in goede aarden gevallen. Die haalde verschroeiend uit naar Sa Pinto, niet één keer maar wel twee keer. Zo een aanval zijn we overigens niet gewend van een trainer van Anderlecht.

Hugo Camps haalde dan ook verschroeiend uit richting Vanhaezebrouck in zijn column van Het Laatste Nieuws. Camps heeft normaal gezien een scherpe pijn, maar deze keer liet hij geen spaander heel van de trainer van Anderlecht.

"Hij heeft Anderlecht niets bijgebracht. Niet eens een amuse-gueule van hogeschoolvoetbal. Nog minder tactisch denken en strategisch vernuft. In Neerpede hoeft geen klaagmuur meer te worden opgericht - die is Vanhaezebrouck zelf. Het zijn altijd de anderen die het verknoeien. Hijzelf slaapt met de lach der volmaaktheid", aldus Camps.

"Een zielige trainer"

Hij gaat zelfs nog een stuk verder. "Ik denk dat Marc Coucke twee keer zou nadenken mocht hij de waggelende eigenheimer in dienst moeten nemen. De sociale flair van Vanhaezebrouck is dunner dan Japans rijstpapier. Anderlecht heeft een zielige coach en dat is niet des Anderlechts. Een veredelde dorpsonderwijzer zonder grandeur die eerder doet denken aan een ingezakt puddingbroodje dan aan een klaroenstoot. Dat zijn provincialisme nu ook nog onbetamelijk is, schaadt de club."

Poll: Is Camps te hard voor Hein?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Vanhaezebrouck  I  Sa Pinto

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024