Iets voor JPL-clubs? 2 Belgische talenten verlaten gratis Premier League

Iets voor JPL-clubs? 2 Belgische talenten verlaten gratis Premier League
Vrijdag 08 juni 2018 - 19:44   I  

Aan het einde van deze maand lopen bij héél wat clubs overal ter wereld de contracten van nogal wat spelers af. In de Premier League maken ze de lijst met spelers die einde contract zijn en worden vrijgelaten door hun werkgever ieder jaar opnieuw bekend. Emre Can (Liverpool) en Yaya Touré (Manchester City) zijn de grootste namen op de lijst, maar er staan ook twee Belgen op.

Zo zal David Henen met ingang van 1 juli niet meer op de loonlijst staan bij Everton. The Toffees beslisten om het aflopende contract van de 22-jarige aanvaller niet te verlengen. In januari werd Henen al in verband gebracht met een overstap naar Standard en Antwerp. Komt het nu dan tot een deal met één van die teams? Het zou best kunnen.

Verder is er nog een Belg die moet opkrassen bij zijn huidige Engelse club. Ilias Moutha-Sebtaoui heeft geen toekomst meer bij Manchester United. De 19-jarige doelman, een jeugdproduct van Standard, kreeg geen nieuw contract op Old Trafford. In april mocht Sebtaoui testen bij Anderlecht, maar het is niet duidelijk of paars-wit vol voor de keeper zal gaan. 

Afwachten wat de toekomst brengt, maar wie weet zien we beide spelers straks wel in de Jupiler Pro League.

Poll: Kan Henen mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Sebtaoui  I  Henen  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Standard  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024