"Ik had al vroeger moeten vertrekken bij Club Brugge"

Zaterdag 15 september 2018 - 10:44   I   door Redactie

Lior Refaelov verruilde Club Brugge voor Antwerp. Bij blauw-zwart had de Israëliër geen toekomst meer. In Het Laatste Nieuws blikt hij terug op die periode bij Club.

"Tijdens de play-offs vorig seizoen heb ik in een gesprek met Verhaeghe en Mannaert aangegeven dat ik wou vertrekken, dat ik een nieuwe uitdaging nodig had. Achteraf gezien had ik eigenlijk al een jaar eerder moeten vertrekken in Brugge. Eind augustus vorig jaar had ik al een akkoord met een buitenlandse club (Maccabi Haifa, red.) en was ik klaar om te vertrekken. Maar om uiteenlopende redenen wilde Club mij niet laten gaan. Dat was een ontgoocheling voor mij", vertelt Refaelov. 

"In januari had ik een akkoord met Standard, ík heb er alles aan gedaan om naar Luik te gaan, maar uiteindelijk sprong ook die deal in laatste instantie af", zegt Refaelov. Michel Preud'homme wilde hem erbij. "We hebben verschillende keren gesproken. Ik heb eindeloos respect voor Michel Preud'homme, hij is de beste coach met wie ik heb samengewerkt. Maar finaal kwam er geen akkoord uit de bus."

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024