"Ik heb op dit moment echt geen vertrouwen in Martinez"

Zondag 01 januari 2017 - 19:04   I   door Redactie

Ook voor de Rode Duivels zal 2017 weer een belangrijk jaar worden. Carl Huybrechts is er toch niet helemaal gerust in.

"Overal worden de Rode Duivels geroemd om hun excessieve talent", steekt Huybrechts van wal in Gazet van Antwerpen. "Dat rendeert nu ook weer tegen Gibraltar en Cyprus en Estland en Bosnië, zoals het dat deed op het EK tegen Ierland en Hongarije. Maar tegen stevigere of grote ploegen heeft dat talent een trainer met vista nodig, een man met een plan."

"Marc Wilmots oogstte als speler succes als stormram, maar werd nooit geroemd om zijn tactische inzicht. Wij moeten nu hopen op Roberto Martinez, het witte konijn uit de hoge hoed van de voetbalbond. Waarom negeert die bond zijn eigen trainersopleiding, de fameuze Pro Licence-cursus, en wordt een coach gehaald die slechts bescheiden succesjes boekte bij Swansea, Wigan en Everton?"

"Ik zal pas in hem geloven als hij Kevin De Bruyne zonder discussie en altijd op nummer 10 zet, Radja Nainggolan steevast als rots in de branding voor de defensie en Axel Witsel als aanvallende middenvelder of op de bank. En als hij naar Jan Vertonghen en Thibaut Courtois luistert."

TAGS  I  Rode Duivels  I   Carl Huybrechts  I   Roberto Martinez

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024