Ivan Leko praat open en eerlijk over vertrek bij Club Brugge

Ivan Leko praat open en eerlijk over vertrek bij Club Brugge
Donderdag 13 september 2018 - 14:48   I  

Ruud Vormer, Wesley Moraes én Hans Vanaken zetten recent hun handtekening onder een nieuw contract bij Club Brugge. Is het dan nu de beurt aan de succestrainer van blauw-zwart: Ivan Leko?

Op zijn wekelijkse persbabbel werd Leko gevraagd naar zijn contractsituatie. De Kroaat ligt tot de zomer van 2019 onder contract bij Club Brugge. Als het Brugse bestuur langer door wil met Leko, moet het binnenkort dan ook rond de tafel gaan zitten met zijn trainer.

Zelf maakt Leko zich evenwel geen zorgen om zijn aflopende overeenkomst. “Ik ben op dit moment de meest tevreden trainer in de Belgische competitie. Ik zie Club Brugge niet als mijn werk. Dit is mijn thuis, mijn familie, mijn alles. Maar in het voetbal weet je het natuurlijk nooit. Morgen ben ik hier nog trainer, maar daarna…”, klonk het wel héél geheimzinnig.

"Ik moet toch niet elke dag naar het bestuur bellen?"

“Ik moet toch niet elke dag naar het bestuur bellen en zeven keer vragen Meneer, wat denk je van mij? Ik doe gewoon mijn job en probeer elke dag beter te worden. Wat moet gebeuren, zal gebeuren. Ik geloof dat als je hard werkt, je altijd geraakt waar je moet geraken.”

Poll: Moet Club Brugge Leko een nieuw contract aanbieden?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024