Jelle Vossen schept meteen na titel duidelijkheid over zijn eigen toekomst

Jelle Vossen schept meteen na titel duidelijkheid over zijn eigen toekomst
Zondag 13 mei 2018 - 20:03   I  

Jelle Vossen moest bijna het hele seizoen vanop de bank toekijken, maar in de eindstrijd ging hij toch met de hoofdrol lopen. Een doelpunt op Charleroi en vooral de gelijkmaker tegen Standard bezorgden Club Brugge uiteindelijk de titel.

Na de wedstrijd mocht Vossen ook zelf reageren. Uiteraard was Vossen gelukkig met de titel en met zijn aandeel daarin. "Het was voor mijn een moeilijk seizoen, maar in alle bescheidenheid kan ik toch zeggen dat ik een belangrijk aandeel heb gehad nu", aldus Vossen.

Toch kan Vossen niet tevreden zijn met de speelminuten die hij gekregen heeft dit seizoen, maar toch wil Vossen niet weg. "Ik zie geen enkele reden om Club te verlaten. Het is duidelijk dat ik liever meer zou spelen, maar ik heb mij altijd professioneel opgesteld en dat blijf ik doen."

Ambities voor volgend seizoen

Volgend seizoen krijgt Vossen wellicht ook meer speelminuten, want Club gaat nu met zekerheid de Champions League in. De ambities voor volgend seizoen zijn ook al duidelijk. "Het is duidelijk dat we ook volgend seizoen kampioen willen worden", aldus Vossen. Dat belooft...

Poll: Blijft Jelle Vossen volgens jou bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vossen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024