Joke Van de Velde haalt uit naar Martinez: "Ik begrijp het echt niet"

Joke Van de Velde haalt uit naar Martinez:
Donderdag 14 juni 2018 - 11:04   I   door Redactie

Joke van de Velde is het niet eens met de keuzes van Roberto Martinez. De bondscoach besloot, ondanks de blessure van Vincent Kompany, de aanvoerder toch mee te nemen naar het WK. Radja Nainggolan liet hij dan weer uit de WK-selectie.

Joke was in het verleden nog aan de slag op onze redactie en is haar ongezouten mening nog niet kwijt. "Nu begrjp ik het allemaal niet zo goed meer", reageert ze in Dag Allemaal. "Nemen ze geen gigantisch risico door Kompany te selecteren voor het WK? Want zelfs als hij denkt dat hij fit is, valt hij regelmatig opnieuw uit met een blessure."

Neem dan toch Radja mee, zeg! Oké, die speelt niet op dezelfde positie, maar zijn aanwezigheid lijkt me toch een veel minder groot risico voor de ploeg dan die van Kompany", meent Joke, die wel een boontje heeft voor de verdediger van Manchester City. "Pas op, 't is een mooie jongen. Groot, gespierd, een halfbloed. Maar geef mj toch maar Dries Mertens. Veel minder imposant, maar wel schattig."

"Het is simpel", zegt voormalig sportjournaliste Hilde Van Malderen. "We moeten met z'n allen kaarsen branden in de hoop dat Vincent Kompany ons van dienst kan zjn op het WK. Want een type als hem hebben we eigenljk niet. We hebben een weelde aan creatieve, frivole spelers, maar daar win je geen wedstrjden mee op het hoogste niveau."

Poll: Heeft Joke gelijk?

TAGS  I  Hilde Van Malderen  I  Joke van de Velde  I  Kompany  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024