'José Mourinho is razend op Roberto Martinez'

'José Mourinho is razend op Roberto Martinez'
Zaterdag 10 november 2018 - 14:31   I  

Roberto Martinez maakte vrijdagmiddag zijn selectie bekend voor de aankomende Nations Leaguewedstrijden van de Rode Duivels. Opmerkelijk: Romelu Lukaku werd opgeroepen, Marouane Fellaini niét.

Lukaku speelde de voorbije wedstrijden bij Manchester United niet omwille van een blessure, terwijl Fellaini in de Champions Leaguewedstrijd tegen Juventus mocht invallen. Dat die eerste geselecteerd werd en Fellaini niet, deed dan ook heel wat wenkbrauwen fronsen.

Het Laatste Nieuws weet evenwel dat er sprake is van een compromis tussen de Belgische Voetbalbond (KBVB) en Manchester United. "Fellaini kampt met een aanslepend liesprobleem. Toen hij vorige maand geblesseerd terugkeerde van de nationale ploeg, was Mourinho razend. Vandaar dit compromis", klinkt het in de krant.

"Fellaini niet klaar om negentig minuten te spelen"

Martinez had op zijn persconferentie het volgende te zeggen over Fellaini en Lukaku. "Fellaini is op de terugweg. Zoals jullie konden zien heeft hij deze week mee geholpen aan de zege op Juventus, maar hij is nog niet klaar om negentig minuten te spelen. Marouane kan van deze periode profiteren om volledig fit te geraken."

Over Lukaku: "De volgende 48 uur zullen cruciaal zijn - we zijn niet zeker dat hij fit zal geraken. Maandag zullen we hem evalueren en een beslissing nemen", aldus Martinez.

Poll: Begrijp jij dat Fellaini niet werd opgeroepen?

TAGS  I  Manchester United  I  Rode Duivels

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024