‘Juventus en Zulte Waregem definitief op ramkoers na dit voorval’

‘Juventus en Zulte Waregem definitief op ramkoers na dit voorval’
Donderdag 18 januari 2018 - 06:48   I  

Zulte Waregem en Juventus hielden er de voorbije jaren goede contacten op na, maar nu lijkt het verhaal afgelopen. Een nieuwe discussie, deze keer over de uitleenbeurt van doelman Nicola Leali, zou de druppel zijn voor Juventus.

Het Laatste Nieuws meldt dat het gekibbel rond Leali gisteren (woensdag, nvdr.) een kookpunt bereikte. De doelman heeft immers al een week een akkoord met Perugia over een contract van 3,5 seizoenen, maar Zulte Waregem werkt voorlopig niet mee aan vervroegd vertrek.

De fusieclub wil Leali pas laten gaan als het zelf een vervanger beet heeft. De onderhandelingen met meerdere doelmannen lopen, maar tot er een akkoord is, blijft Leali een speler van Zulte Waregem.

Dik tegen de zin van Juventus, en dus zakte Federico Cherubini, hoofdverantwoordelijke van de uitgeleende Juventus-spelers, af naar Waregem om voor een oplossing te zorgen. Er vond een gesprek plaats, maar een oplossing kwam niet uit de bus.

Het Laatste Nieuws weet dat de samenwerking tussen Juventus en Zulte Waregem door deze nieuwe discussie zo goed als helemaal tot het verleden behoort.

Poll: Moet Zulte Waregem Leali laten gaan?

TAGS  I  Juventus  I   Zulte Waregem  I   Dury  I   Leali

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024