Keert Hein Vanhaezebrouck terug naar AA Gent?

Keert Hein Vanhaezebrouck terug naar AA Gent?
Zaterdag 13 januari 2018 - 10:45   I   door Redactie

Is er nog een mogelijkheid dat Hein Vanhaezebrouck in de toekomst terugkeert naar AA Gent. Eerder dit seizoen verliet de succescoach de Buffalo's voor Anderlecht.

Toch sluit Gent-voorzitter Ivan De Witte een terugkeer van Vanhaezebrouck niet uit. “Als je mij zo rustig ziet, dan heeft dat ook te maken met het feit dat ik ervaar dat de club niet meer afhankelijk is van mensen die sowieso een passant zijn", zegt De Witte in Het Nieuwsblad.

"Ik blijf herhalen dat we een schitterende periode hebben meegemaakt. Het respect en de erkenning voor zijn aandeel daarin zijn blijvend. Ook voor de wekelijkse gesprekken die we hadden, zelfs op de momenten dat de violen niet helemaal gelijk gestemd stonden."

"Het werkt in twee richtingen: de club is Hein dankbaar, maar ik denk dat Hein ook veel te danken heeft aan ons. Ik denk dat hij af en toe eens met weemoed aan zijn periode in Gent zal terugdenken. Meer zelfs, ik ben ervan overtuigd dat het al gebeurd is. Of hij ooit kan terugkeren? Ik sluit dat niet uit. Er is wederzijds respect en ik denk dat de club, de voorzitter en Hein doorheen de jaren nog wel een beetje zullen veranderen.”

Poll: Mag Hein van jou nog terug naar AA Gent gaan?

TAGS  I  AA Gent  I   Vanhaezebrouck  I   Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024