Kersvers kampioen Club Brugge gaat samenwerken met het grote Barcelona

Kersvers kampioen Club Brugge gaat samenwerken met het grote Barcelona
Woensdag 16 mei 2018 - 16:15   I  

Club Brugge mocht dit seizoen haar 15de landstitel in de prijzenkast steken. De fiere kampioen mag daardoor volgend seizoen de Champions League in. Club dankt die titel aan een sterk collectief en een ruime kern. Zo maakten spelers als Lior Refaelov en Jelle Vossen, bankzitters in de reguliere competitie, plots het verschil in de play-offs.

Club Brugge kon, in tegenstelling tot Anderlecht, vaak rekenen op fitte spelers. Enkel in de verdediging zat het eventjes tegen toen Poulain én Decarli geblesseerd uitvielen. Dat wist Club tijdens de winterperiode op te lossen. De medische staf van Club heeft dus erg goed werk geleverd dit seizoen en dat willen ze in Brugge zo houden.

Om nog beter werk te kunnen leveren werkt Club Brugge samen met het grote FC Barcelona. Vandaag kwam een delegatie van Barcelona afgezakt naar Jan Beydel om de koppen bij elkaar te steken. "Door samen te werken maken we elkaar slimmer en verzekeren we succes voor onze teams op lange termijn. Meer kennis zorgt voor meer innovatie." Dat liet Club weten via Twitter.

Poll: Heeft de fitte kern Club Brugge kampioen gemaakt dit seizoen?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Barcelona

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024