Kevin De Bruyne is het kotsbeu: "Het is irritant en kinderachtig!"

Kevin De Bruyne is het kotsbeu:
Donderdag 14 juni 2018 - 18:00   I  

Kevin De Bruyne groeide tijdens de voorbije jaren uit tot één van de belangrijkste spelers bij Manchester City en de Rode Duivels. En toch zijn er nog steeds mensen die twijfelen aan het feit of de middenvelder wel met plezier naar de nationale ploeg afzakt. Iets wat De Bruyne ondertussen echt wel kotsbeu is...

"Het irritante is dat er dingen gezegd worden die niet kloppen", vertelde De Bruyne in de reportage 'Kevin De Bruyne: Genie in Manchester'. "Hij is niet tevreden, hij zet zich niet in. Zulke dingen geven de buitenwereld de indruk dat er een probleem is, dat er altijd iets is met Kevin. Dat is echt een beetje kinderachtig. Ik ben een volwassen mens. Ik ben altijd weg van huis, ik ben al weg sinds ik veertien jaar ben", benadrukt de ex-speler van Genk.

Hazard

Ook over zijn relatie met Eden Hazard schept De Bruyne duidelijkheid. "Natuurlijk gaat dat. We kennen mekaar al sinds we zestien zijn. We hebben samen bij de jeugd in de nationale ploeg gespeeld, en nu al lang in het eerste elftal. Ik denk dat er veel over ons gepraat wordt, omdat we twee aanvallende middenvelders zijn."

"Ik speel wel lager als middenvelder en Eden hoger. Men vergelijkt ons dat in statistieken, hoeveel goals en hoeveel assist we maakten. Maar dat maakt niet uit. In de nationale ploeg komen we heel goed overeen. Als mens hebben we veel respect voor mekaar. Eden is bovendien altijd Eden: altijd zeer relaxed en speels", besluit De Bruyne.

Poll: Begrijp jij de irritatie bij De Bruyne?

TAGS  I  Hazard  I  De Bruyne  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024