Kevin De Bruyne viert 30ste verjaardag met miraculeuze genezing: "Yesssss!!"

Kevin De Bruyne viert 30ste verjaardag met miraculeuze genezing:
Maandag 28 juni 2021 - 13:30   I   door Redactie

Een gelukkige verjaardag aan Kevin De Bruyne. De Rode Duivel wordt maandag immers 30 jaar. Alleen was de vraag of het met zijn blessure wel zo'n gelukkige verjaardag zou worden.

Volgens Het Laatste Nieuws alleszins wel. Want de krant zag hoe hij in de nacht van zondag op maandag met de rest van de nationale ploeg op Charleroi landde en vervolgens gezwind de trap naar beneden kwam.

En dat mag u letterlijk nemen, want op de beelden was duidelijk te zien hoe De Bruyne zonder enige vorm van hinder - dus niet steunen of manken - op eigen kracht afdaalde. Dat hij bovendien in elke hand nog een koffer vasthad, maakte het plaatje compleet.

Toen de krant die foto op sociale media plaatste, ontplofte Twitter bijna. Een miraculeuze genezing leek het wel nadat hij zondag van het veld werd getrapt door Palhinha. Velen begonnen spontaan vreugdekreten af te steken.

Beste vermoeden

Dat De Bruyne zo vlot stapte doet immers het beste vermoeden voor de match tegen Italië van vrijdag. Spelen dus. Al wordt bij dergelijke (enkel)blessures best altijd met twee woorden gesproken.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Portugal  I  Italië  I  Frankrijk  I  Spanje  I  Nederland  I   Engeland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024