'Klopp verliest vertrouwen in Mignolet en gaat vol voor deze doelman'

'Klopp verliest vertrouwen in Mignolet en gaat vol voor deze doelman'
Vrijdag 12 januari 2018 - 21:30   I  

Liverpool staat dit weekend voor een zeer moeilijke opgave, want niemand minder dan Manchester City staat te wachten. De ploeg van Pep verloor dit seizoen nog niet, dus Liverpool weet waar het zich aan kan verwachten.

Als Mignolet de 0 houdt heeft Liverpool alvast een punt te pakken. Al is het nog maar de vraag of de Rode Duivel daarin zal slagen. Mignolet mag dan wel eerste doelman zijn van Liverpool, helemaal in de harten van de fans heeft hij zich nog niet gespeeld.

Ook Klopp twijfelt regelmatig aan zijn doelman, al zal de Duitser dat zelf nooit toegeven. In de Champions League kiest hij voor Karius, maar ook hij kon nog niet overtuigen. Veel fans schreeuwen daarom al een tijdje voor een nieuwe doelman.

Die zou er nu staan aan te komen, want volgens Daily Star zou Klopp een deel van het geld van Coutinho willen gebruiken om Jack Butland van Stoke te halen. De doelman stond ook in het verleden al in de belangstelling van Liverpool en door het geld van Coutinho zou een transfer nu in een stroomversnelling kunnen komen.

Poll: Is Mignolet goed genoeg om eerste doelman te zijn van Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I   Mignolet  I   Klopp  I   Butland  I   Stoke

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024