Koen Persoons krijgt niet te weigeren bod uit 1B: "Ze hadden het me beloofd!"

Koen Persoons krijgt niet te weigeren bod uit 1B:
Donderdag 17 augustus 2017 - 06:19   I   door Redactie

Koen Persoons heeft een aanbod gekregen dat hij niet kan weigeren. Het komt dan nog van een club uit 1B.

Lokeren heeft de belofte gedaan dat de 34-jarige middenvelder mag vetrekken als hij elders een beter aanbod krijgt. De club uit 1B biedt betere financiële voorwaarden, maar toch mag Persoons niet weg.

"'Die ploeg mag niet met u praten', klonk het, terwijl ze gewoon geïnformeerd hebben bij m'n makelaar", zucht Persoons in Het Laatste Nieuws. "Ik mag onder geen beding weg. Meer nog, plots wil Lokeren nog 500.000 euro voor mij. Terwijl ze me letterlijk beloofd hadden me niet tegen te houden bij een mooi voorstel. En dat is er nu. Zowel financieel als qua duur."

"Ik wacht ondertussen al acht weken op een gesprek over een nieuw contract. Maar ik blijf niet wachten. Dit gaat over de toekomst van m'n gezin en ik. Dit voorstel biedt me financiële zekerheid die Lokeren me niet kan of wil bieden. Zij willen pas in januari met mij aan tafel zitten, zeggen ze nu. Maar wat als ik net dan m'n been breek? Dan is het gedaan voor mij."

Je kan niet spelen met de toekomst van mensen", gaat Persoons verder. "Ik ben een doodbrave jongen, kom altijd mijn verplichtingen na. In die 7 jaar Lokeren was ik nooit te laat. Een voorbeeldprof. In het verleden werden Anderlecht, Standard, een ploeg uit Turkije en een club uit de Emiraten wandelen gestuurd. Dan verwacht je op een bepaald moment toch iets terug. Plots ben ik echter gewoon een nummer."

Poll: Gaat Lokeren te ver?

TAGS  I  lokeren  I   persoons

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024