Kompany komt met belangrijk nieuws over zijn blessure

Kompany komt met belangrijk nieuws over zijn blessure
Vrijdag 08 juni 2018 - 12:00   I  

Vincent Kompany viel tijdens de oefeninterland tegen Portugal geblesseerd uit. De centrale verdediger is door bondscoach Roberto Martinez alsnog geselecteerd voor het WK in Rusland, maar Laurent Ciman staat al klaar als vervanger. Nu komt Kompany met een belangrijke update over zijn kansen op een WK.

Samen met collega-Rode Duivel Nacer Chadli bezocht Kompany een Brusselse school. Daar liet hij weten dat hij er vertrouwen in heeft het Wereldkampioenschap in Rusland te halen. “Ik heb vertrouwen dat het goedkomt met mijn blessure. Ik heb niet gevolgd wat de media allemaal schreven, maar ik voel me goed”, laat Kompany weten tegenover Het Nieuwsblad.

“Zo’n blessure komt altijd hard aan en ik heb al vaak teruggevochten. Dat ga ik nu ook doen. Ik heb een objectief in mijn hoofd en dat probeer ik te halen. De eerste match in Rusland? Dat zullen jullie wel zien. Mijn valiezen staan klaar.” Goed nieuws voor de Rode Duivels uiteraard, maar met Kompany kan het snel keren. De verdediger kampt al heel zijn carrière met aanhoudend blessureleed.

‘Lichtgeblesseerd’

Zelf is de captain van Manchester City helemaal klaar voor het WK. “Ik ben lichtgeblesseerd, maar dat maakt niets uit. Ik blijf met dezelfde ingesteldheid het WK voorbereiden. Ik ben misschien niet de meest realistische maar ik wil aan het WK beginnen om wereldkampioen te worden.”

Poll: Gaat Kompany speelklaar zijn tijdens het WK?

TAGS  I  Kompany  I  Chadli  I  Martinez  I  Rode Duivel  I  WK  I  Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024