Koopje voor Belgische topclubs: dit bedrag vraagt Genk voor Schrijvers

Koopje voor Belgische topclubs: dit bedrag vraagt Genk voor Schrijvers
Dinsdag 15 mei 2018 - 06:15   I  

Siebe Schrijvers is mogelijk aan zijn laatste weken bij KRC Genk bezig. De 21-jarige aanvaller verloor sinds de komst van Philippe Clement zijn basisplaats in de ploeg en mede daardoor lijkt de toekomst van Schrijvers in de Luminus Arena hoogst onzeker.

Volgens Het Laatste Nieuws gelooft Genk nog steeds in zijn jeugdproduct. Dat blijkt ook uit het feit dat de directie het contract van Schrijvers, dat nog doorloopt tot de zomer van 2019, graag wil verlengen. Alleen zal de speler zelf niet zomaar bijtekenen als er niets aan zijn huidige situatie verandert.

Schrijvers zou zelfs open staan voor andere aanbiedingen. Binnen-en buitenlandse clubs meldden zich ondertussen al bij Genk om navraag te doen over een eventuele transfer. Het Limburgse bestuur is bereid om mee te werken aan een vertrek van Schrijvers als er 3 miljoen euro op tafel komt.

Dat een beloftevolle in België opgeleide speler nauwelijks 3 miljoen euro moet kosten, zal ook topclubs als Club Brugge en Anderlecht niet ontgaan zijn. Zij werden onlangs nog in verband gebracht met Schrijvers, en zullen het dossier op zijn minst eens bekijken.

Poll: Naar welke club zie jij Schrijvers vertrekken?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024