'Krépin Diatta vreest voor uitleenbeurt aan Cercle Brugge'

'Krépin Diatta vreest voor uitleenbeurt aan Cercle Brugge'
Zaterdag 23 januari 2021 - 13:00   I   door Redactie

Krépin Diatta is sinds kort officieel eigendom van AS Monaco. Maar omdat de Franse ploeg de moederclub is van Cercle Brugge, is er een opvallende clausule opgenomen in het contract.

Het Nieuwsblad pakte uit met het nieuws dat er in het contract van Diatta bij AS Monaco een extra overeenkomst is opgenomen, namelijk dat de Senegalese flankaanvaller door de Franse club nooit kan verhuurd aan Cercle Brugge.

Als moederclub heeft AS Monaco inderdaad al heel wat spelers richting Cercle Brugge gestuurd. En door het bericht lijkt het alsof Diatta voor zo'n uitleenbeurt vreest. Maar de kans dat zoiets zou gebeuren was quasi nihil omdat de Fransen maar liefst 20 miljoen euro neertellen voor hem.

Club Brugge

Al weet je natuurlijk nooit mocht het onverwachts sportief bergaf gaan met Diatta. Maar toch is de clausule uiterst opvallend. Dat de speler een blauw-zwarte ziel heeft zoals Het Nieuwsblad verkondigt, lijkt niet bepaald geloofwaardig. Hier en daar wordt geopperd dat het eerder buur Club Brugge is die er voor iets tussenzit.

Poll: Bestond de kans dat Diatta zonder clausule uitgeleend zou worden aan Cercle?

TAGS  I  Club Brugge  I  AS Monaco  I  Cercle Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024