KV Mechelen heeft heel groot nieuws voor de fans

KV Mechelen heeft heel groot nieuws voor de fans
Vrijdag 12 oktober 2018 - 22:00   I   door Redactie

KV Mechelen communiceerde op de website over de raad van bestuur gisteravond. Het integrale statement kan u hieronder lezen. "De toekomst van KV Mechelen is verzekerd", klinkt het.

"Eerst en vooral hebben we nogmaals bevestigd gekregen dat KVM niet is betrokken bij of op de hoogte is van illegale praktijken', zo zegt Johan Timmermans. "We hebben het volste vertrouwen in het onderzoek.' De raad van bestuur wil nogmaals benadrukken dat de club niet als verdachte wordt beschouwd."

“De uitmatch tegen Tubize werd net zoals de andere wedstrijden in 1B door de Pro League uitgesteld naar begin november. Onze volgende matchen staan we weer aan de aftrap. Zo loopt de ticketverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk op 21 oktober door."

"Daarnaast gaf hoofdaandeelhouder Dieter Penninckx namens de raad van bestuur aan staf, spelers en medewerkers aan dat naast het sportieve ook operationeel alles kan én zal blijven draaien. 'In alle geledingen, van A-kern, dames, G-team tot jeugdacademie. Ook projecten zoals de stadionvernieuwing gaan verder. De club heeft voldoende sterke aandeelhouders en financiële slagkracht om de aangegane projecten en engagementen te voltooien. De toekomst van KV Mechelen is verzekerd.'" 

TAGS  I  KV Mechelen

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024