KV Oostende pakt uit met duurste transfer uit de geschiedenis, Cyriac vertrekt

KV Oostende pakt uit met duurste transfer uit de geschiedenis, Cyriac vertrekt
Dinsdag 31 januari 2017 - 06:45   I   door Redactie

Er is nog veel transferbedrijvigheid bij KV Oostende op de slotdag van de transfermarkt. Zo zijn Landry Dimata en Gohi Bi Cyriac op weg naar de uitgang.

Vooral de transfer van Dimata springt in het oog. De aanvaller vertrekt wellicht voor meer dan 5 miljoen euro naar Wolfsburg, zo weet Het Nieuwsblad. Nooit eerder verkocht KVO een speler voor zoveel geld.

De fans van Oostende hoeven niet te panikeren, want Wolfsburg is bereid om Dimata eerst nog tot het einde van het seizoen opnieuw aan Oostende te verhuren. Ik garandeer je dat Dimata straks speelt op Genk”, stelde sportief directeur Luc Devroe. “Wat denk je: dat we hem medische tests zullen laten afleggen net voor zo'n bekerduel?”

Oostende nam Dimata deze zomer nog voor een half miljoen euro over van Standard en nu pakt het meer dan 5 miljoen voor de jonge spits. Gohi Bi Cyriac vertrekt wel met onmiddellijke ingang. Hij zit al niet meer in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen Genk. De Ivoriaan onderhandelt met de Engelse tweedeklasser Fulham over een transfer. 

TAGS  I  KV Oostende  I   Landry Dimata  I   Gohi Bi Cyriac

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024